Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Els pròxims 9 i 10 de juny l'actor Jorge Cremades representarà el seu espectacle: "Te odio pero como amigo" al teatre Borràs de Barcelona. Des de Podem Barcelona volem expressar el nostre rebuig pel tipus d'humor masclista i LGTBfòbic que exhibeix el senyor Cremades, així com demanar la retirada immediata de la seva obra.

Imprimeix Correu-e

La nostra ciutat està travessada per la violència immobiliària i les nostres vides també. L'especulació fa anys que està instal·lada a Barcelona i els seus efectes generen dolor i múltiples expulsions. Primer, el boom immobiliari i les hipoteques; després, la crisi i els desnonaments. Avui, més vulnerables que fa deu anys, un nou augment dels preus de l'habitatge ens torna a fer fora dels nostres barris i les pràctiques de pressió i el mobbing immobiliari s'han generalitzat.

Imprimeix Correu-e

Al gener del 1918 les dones barcelonines van aturar la Ciutat Comtal durant dues setmanes. Van arribar a manifestar-se més de 5000 dones a diferents punts de la ciutat. L'origen de la vaga va ser la mancança d’aliments bàsics i de carbó que van pujar de forma desorbitada com a conseqüència de la Primera Guerra Mundial. Les seves reivindicacions van ser escoltades després d'intensos dies de lluita, adhesions i Revolució.

Imprimeix Correu-e

Podem Barcelona

#BCNNOESTAENVENDA #28G

Ante la convocatoria que realizan más de treinta movimientos sociales a las barcelonesas y barceloneses, en reclamación de medidas que eviten la expulsión de la población de la ciudad debido al aumento del precio de la vivienda y alquileres y de la masificación del turismo; Podem Barcelona llama a su militancia, simpatizantes y votantes a una amplia participación de apoyo a las demandas de los y las convocantes.

Imprimeix Correu-e

En aquests anys que ens enfrontem a la crisi en els sectors més desfavorits de la població, la gent ha sortit al carrer i ha participat en vagues per defensar pacíficament els seus drets laborals i socials complint el seu deure cívic, com no pot ser d'una altra manera.

Imprimeix Correu-e

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.