Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Els pròxims 9 i 10 de juny l'actor Jorge Cremades representarà el seu espectacle: "Te odio pero como amigo" al teatre Borràs de Barcelona. Des de Podem Barcelona volem expressar el nostre rebuig pel tipus d'humor masclista i LGTBfòbic que exhibeix el senyor Cremades, així com demanar la retirada immediata de la seva obra.

Imprimeix Correu-e

La nostra ciutat està travessada per la violència immobiliària i les nostres vides també. L'especulació fa anys que està instal·lada a Barcelona i els seus efectes generen dolor i múltiples expulsions. Primer, el boom immobiliari i les hipoteques; després, la crisi i els desnonaments. Avui, més vulnerables que fa deu anys, un nou augment dels preus de l'habitatge ens torna a fer fora dels nostres barris i les pràctiques de pressió i el mobbing immobiliari s'han generalitzat.

Imprimeix Correu-e

Al gener del 1918 les dones barcelonines van aturar la Ciutat Comtal durant dues setmanes. Van arribar a manifestar-se més de 5000 dones a diferents punts de la ciutat. L'origen de la vaga va ser la mancança d’aliments bàsics i de carbó que van pujar de forma desorbitada com a conseqüència de la Primera Guerra Mundial. Les seves reivindicacions van ser escoltades després d'intensos dies de lluita, adhesions i Revolució.

Aquest any el feminisme torna a protestar amb una gran aturada: la vaga de totes, que s’ha adherit al "Paro Internacional de Mujeres" que ha estat de 12h a 12.30h. Treballadores, mestresses de casa, estudiants... s’hi han sumat concentrant-se a les portes.

Des de Podem Barcelona et convidem a que t'hi sumis també aquesta tarda.

Us encoratgem a totes a sortir avui al carrer per defensar els nostres drets. És ara i amb nosaltres.

Imprimeix Correu-e

Podem Barcelona

#BCNNOESTAENVENDA #28G

Ante la convocatoria que realizan más de treinta movimientos sociales a las barcelonesas y barceloneses, en reclamación de medidas que eviten la expulsión de la población de la ciudad debido al aumento del precio de la vivienda y alquileres y de la masificación del turismo; Podem Barcelona llama a su militancia, simpatizantes y votantes a una amplia participación de apoyo a las demandas de los y las convocantes.

  • Contra la especulación concertada del sector inmobiliario y financiero con la vivienda en la ciudad.
  • A favor de medidas como la congelación de la oferta turística, que eviten la construcción de más hoteles y la conversión de vivienda privada en vivienda de uso turístico.
  • Contra la precarización del trabajo en los sectores terciarios, especialmente el turismo y la hostelería.

Todas y todos a las Ramblas el próximo día 28 de enero a partir de las 11 de la mañana.

“Conquistemos las Ramblas como símbolo de la conquista de la ciudad”

(Llevar sillas o mesitas plegables, almorcemos relajadamente, charlemos, observemos a los y las artistas de la ciudad y luego vayamos hacia Colón, paseando y disfrutando de nuestra calle).

Difunde

#BCNNOESTAENVENDA

#28G

ocupem les rambles

Imprimeix Correu-e

En aquests anys que ens enfrontem a la crisi en els sectors més desfavorits de la població, la gent ha sortit al carrer i ha participat en vagues per defensar pacíficament els seus drets laborals i socials complint el seu deure cívic, com no pot ser d'una altra manera.

Imprimeix Correu-e

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.