Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Primer Aniversari del Cercle del districte de Sant Martí

El passat 14 de juny al Cercle del districte de Sant Martí de Barcelona vam complir un any. Ha estat un any ple d'il·lusions, de projectes, d'amistat, de somriures i alegries, però alhora, un any molt dur, amb molta feina, amb grips per muntar taules al carrer en ple hivern i esgotament per la sobrecàrrega d'actes, reunions, tallers… i és que hi ha tantíssim per fer!  

Sabem que no estem a Podem per rendir-nos: vàrem entrar a Podemos per impulsar el nostre Cercle i des d’allà fer sentir la nostra veu, la veu de ciutadans anònims que tenim molt a dir, que demanem i exigim allò que és nostre, allò que és just.   És amb aquesta finalitat que ens apleguem cada dimecres i anem allà on calgui, per què creiem que amb els gestos quotidians, petits, senzills _i que al mateix temps són enormes_, podem construir allò que reclamem: una convivència entre iguals.  

Per celebrar tot això ens vam ajuntar pel nostre aniversari, que va suposar un reconeixement especial a totes les nostres grans que han redescobert la il·lusió per la política, a les nostres joves per impulsar amb una embranzida revitalitzant aquest projecte i a tantes i tantes companyes que, amb enormes sacrificis personals, han fet possible que el Cercle de Sant Martí es consolidi dia a dia, mes rere mes.   Un any, en definitiva, d'un cercle actiu, capaç i lluitador, amb persones treballant colze a colze per allò que creiem. El primer de molts!!  

Gràcies a totes i a tots!   

Cercle de Podemos del districte Sant Martí de Barcelona.  

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.